20 november 2015 - Reacties uitgeschakeld voor STUDIO 1:1 ZOEKT PER DIRECT 2 STAGIAIRES

STUDIO 1:1 ZOEKT PER DIRECT 2 STAGIAIRES

Per direct bieden wij de volgende stageplaats aan (minimaal 3 maanden):
AANMELDEN T/M 4 DECEMBER

STAGIAIR 'GRAFISCH ONTWERP & ONDERZOEK'
Je weet een hoeveelheid uitgebreide en/of complexe informatie om te zetten tot sterk, begrijpbaar grafisch ontwerp. Hierbij richt je je niet enkel op de grafische uitstraling, maar ben je onderdeel van een project doordat je onderzoeksresultaten op een sterke manier weet in te zetten door grafische vormgeving. Inhoudelijk zullen de projecten waar je aan werkt met de hier bovengenoemde thema’s te maken hebben. Aantoonbare ervaring of interesse hierin is een pre. Je zult zelf dé grafische aanvulling van het bureau zijn, dus initiatief en een zelfstandige houding zijn vereist.

STAGIAIR 'RUIMTELIJK ONTWERPER EN ONDERZOEKER STAD & LAND'
Je bent geïnteresseerd in thema’s als landschap, ecologie, biodiversiteit en hoe deze kunnen worden ingezet in de bebouwde omgeving. Je hebt kennis van bovengenoemde thema’s of hebt de ambitie en kunde om hier onderzoek naar toe doen. Projecten waar je aan zult werken zullen zich niet beperken tot een enkele discipline, maar daar waar landschaps(architectuur), stedenbouw en vormgeving elkaar raken.

Voor beide plekken zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde HBO-studenten die goed zelfstandig kunnen werken en conceptueel sterk zijn. Wij werken met het Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, SketchUp. Interesse? Stuur je digitale portfolio en CV dan naar visser@studio1op1.nl

Published by: Lucas Zoutendijk in Geen categorie

Comments are closed.