More selected projects

ONTWERP 'DESIGN THINKING'
SESSIE'S VOOR HET STADSVOGEL
EVENEMENT IN NIJMEGEN 


stadsvogel
evenement

Voor het Stadsvogel evenement dat de Vogelbescherming Nederland in Nijmegen heeft georganiseerd, heeft Studio 1:1 een aanpak en uitstraling ontworpen. Enerzijds voor verschillende werksessie’s en anderzijds voor het plenaire gedeelte, waardoor op een mooie en aansprekende manier de insteek van de sessies en de totale uitkomst van de bijeenkomst te zien is. In het verlengde hiervan heeft Studio 1:1 ook een eindverslag vormgegeven dat is overhandigd aan de Wethouder en andere betrokkenen. 

Voor de werksessie’s en het plenaire deel heeft Studio 1:1 een object ontworpen dat is opgebouwd uit kaartlagen. Elke kaartlaag heeft betrekking op de inhoud van een werksessie, zoals de groenstructuur in Nijmegen, het aantal nieuwbouwprojecten, verharde gebieden, etc. Bij elke sessie is deze informatie gebruikt, en bij het plenaire deel zijn de uitkomsten van de sessie’s bij elkaar gebracht. 

IMG_3233IMG_3233
posters-mock-upposters-mock-up

OBJECT


 

EINDVERSLAG


 

IN OPDRACHT VAN
→ Vogelbescherming Nederland

ONDERZOEK & ONTWERP
→  Studio 1:1

Studio 1:1 richt zich op onderzoek en ontwerp in de openbare ruimte. Sociale en ecologische vraagstukken staan centraal, waarin de mens en haar omgeving vernieuwde samenhang krijgen.

                     

ADRES
Prins Hendriklaan 10
3071 LD Rotterdam

010 30 70 682
info@studio1op1.nl