VOGELVERBLIJVEN BIJ HET ZIEKENHUIS
LATEN GRENS MET NATUUR VERVAGEN


bernhoven biotoop

Zichtbaar vogelverblijf legt verbinding tussen healing enviroment en natuur. In opdracht van Ziekenhuis Bernhoven & BKKC maakte Studio 1:1 een ontwerp waarin de natuur uitgenodigd werd om ziekenhuisgebruikers te bereiken. Hiermee wordt de helende kracht van natuurlijke processen zichtbaar en beschikbaar gemaakt.

Samen met natuurexperts onderzochten de ontwerpers aanwezige flora en fauna. Zo is in het ontwerp de nadruk gelegd op de lokale biotoop. De vogelverblijven zijn speciaal gemaakt voor plaatselijke vogels uit natuurgebied de Maashorst.

→ 'Zo wordt het ziekenhuis
   onderdeel van De Maashorst'
   
BERNHOVEN

Biotoop bernhoven1 studio1op1Biotoop bernhoven1 studio1op1

BEELDMATERIAAL


 

ONDERZOEK


 

Studio 1:1 richt zich op onderzoek en ontwerp in de openbare ruimte. Sociale en ecologische vraagstukken staan centraal, waarin de mens en haar omgeving vernieuwde samenhang krijgen.

                     

BEZOEKADRES
Schiekade 986 
3032 AL Rotterdam

010 30 70 682
info@studio1op1.nl